Erhvervserfaring

Hvor har jeg arbejdet?

Herunder kan du læse om, hvad jeg arbejder med, og hvad jeg tidligere har arbejdet med. 

IKEA Aalborg

I min nuværende stilling som salgsmedarbejder i IKEA Aalborg er jeg primært ansvarlig for salg, kundehenvendelser og orden i følgende afdelinger: kontormøbler, reolsystemer, dagligstue og spisestue. Jeg er ligeledes medansvarlig i afdelingerne for henholdvis kontormøbler og spisestue. Det betyder, at jeg sammen med min leder tager beslutninger om eksempelvis kommunikation til kunden, indretning, prisjusteringer og udskiftning af møbler i de pågældende afdelinger. Desuden har jeg et dybdegående indblik i kundernes ageren i varehuset, i det jeg har udarbejdet kundeflow-analyser i flere afdelinger. Under mit udvekslingsophold var jeg blevet bevilget orlov fra IKEA og er derfor igen ansat i samme stilling. 

Peter König Filmdisposition – Hamburg

Som praktikant ved Peter König Filmdisposition i Hamburg har jeg været ansvarlig for arkivering og gennemgang af dokumenter for vores kunder. Jeg kommunikerede dagligt med vores B2B-kunder per mail og telefon på tysk. Desuden bestilte jeg plakater og reklamer til disse.
Jeg var i Peter König Filmdisposition fra oktober 2016 til august 2017. 

BMW Hamburg

Som praktikant ved BMW Niederlassung Hamburg indebar de daglige opgaver arkivering og fakturering af købskontrakter og andre dokumenter. Desuden hjalp jeg ofte sælgerne med at klargøre biler til eksempelvis prøvekørsel og andre ad-hoc opgaver. 
Jeg var ansat ved BMW Hamburg fra august 2016 til oktober 2016, læs mere om dette her

Frivilligt arbejde

Instagram - @sivinsta_aau

I samarbejde med to medstuderende styrede jeg min studieretnings Instagram i to år. Her skabte vi relevant indhold til profilen i form af reklame for arrangementer, take-overs fra tidligere såvel som nuværende studerende og billeder fra dagligdagen på studiet. 

Instagram - @stoejstore


Jeg oprettede Instagram-profilen for tøjbutikken STØJ, hvor jeg hjalp dem med at markedsføre sig via dette medie. 

 

#FremMedSprog

Jeg deltog i initiativet #FremMedSprog, som Det Nationale Center For Fremmedsprog (NCFF) står bag. Projektet var sat i værk for at fremme fremmedsprog i Danmark, og det betød, at jeg var på Brønderslev Gymnasium for at fortælle om og sætte fokus på det tyske sprog og Tyskland. 

Tutor på HHX

Tutor

Under min tid på gymnasiet var jeg tutor to gange. Som tutor tog jeg imod de nye studerende og hjalp dem med at komme igang på gymnasiet. Derudover arrangerede jeg flere arrangementer for de respektive klasser, jeg var tutor for. 

Hvad har jeg lært af min erfaringer?